Presse - Magazine

Hotspots

Plekken die je gezien of waar je geweest moet zijn! Deze mand de mannenstraat en een buitengewoon chique hotel in Brussel. En de eerste échte Franse bakker in Nederland!

Sinds kort bestaat de eerste echte Franse bakker in Nederland! "Le fournil de Sébastien". Een stokbrood is één ding, maar een echte baguette is totaal iets anders. Dit geldt ook voor een Nederlands 'kroosant' of een Franse croissant. Maar in de oven van Sébastien gaat meer: huisgemaakte madeleines, op stenen vloer gebakken broden met vloeibare desem en andere Franse specialiteiten. Voor deze bakkerswinkel staat steevast een rij, want iedereen wit nu pain in plaats van brood! Het leuke aan le foumil de Sébastien is, dat je vanuit de winkel zo de bakkerij in kijkt, waar het deeg gekneed wordt, broden liggen te rijzen en in de steenoven worden gebakken. Pure broodpoëzie!

Sébastien produceert volledig natuurlijk en biologisch.

Hotspots - Ensemble