Le Fournil de Sébastien: Presse
magazines
Ons dagelijks brood….
heet tegenwoordig boule, zuurdesem of Libanees platbrood! Een rondje langs bakkers van nu en recepten met hun oogappeltjes!
Sébastien Roturier:
‘Onze baguettes passen echt overal bij, elke dag, op elk moment en bij alle maaltijden. Heerlijk ‘s morgens als ontbijt met roomboter en lekkere jam, zoals de Fransen doen. Tijdens het diner gebruik je een stukje afgescheurde baguette als een soort ‘extra bestek’ en erna om kaas bij te eten.’
Olympiaplein 119
1077 CW Amsterdam
Tel.: 020-6724211
Ouvert du Lundi au Samedi
de 07h00 à 19h00.
Gijsbr. van Amstelstraat 131
1214 AW Hilversum
Tel.: 035-6210602
Ouvert du Lundi au Samedi
de 07h00 à 19h00.
Amsterdamseweg 189
1182 GV Amstelveen
Tel.: 020-8232412
Ouvert du Lundi au Samedi
de 07h30 à 19h00.